Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвам в 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не харесвам евтината имитация на махагон.
    Калъф за волана и топка за скоростите от isotta и остана само централната конзола.
    ...

Comment

• Махагоновият волан е класика при Алфа Ромео. Ако не ти харесва го смени с кожен, калъф е малко голфаджийско според мен
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
        Махагоновият волан е класика при Алфа Ромео. Ако не ти харесва го смени с кожен, калъф е малко голфаджийско според мен
        Аз бях много против всякакви калъфи , докато не видях въпросния. Целия е черна естествена кожа и не стои като калъф а се зашива. Като оправя и конзолата ще снимам вероятно. Нещо подобно
        ...

Comment

• А аз точно махагона не го харесвам когато е на 156,седи ми някак си дървено.....
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            По точка 1 - докато ми се допие вода или кафе и съм стигнал,а и предпочитам да е на маса.
            По точка 2 - ако беше по-маневрена на тясно в завоите нямаше да влиза с тази скорост и стабилност.
            По точка 3 - вече е късно.
            Именно

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
              Не харесвам евтината имитация на махагон.
              Калъф за волана и топка за скоростите от isotta и остана само централната конзола.
              Волана и лоста са си екстра с имитацията, конзолата е дразнещия елемент, при мен явно някой от предходните собственици е бил на същото мнение, та съм с черна конзола, махагонов волан и лост.
              И ми е перфектно на усещане като ги държа
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• стига ве, махагоновия волан ме кефи най-много. един лек намек за лукс и комфорт.
                на конзолата махагона много пластмасов, ама при мерак може да се намери по-истинско фолио.

странен ми е този стремеж у някои, да я направят черна и еднаква с всичко друго на улицата.

ама то туй му е хубавото на света, че е шарен.
                sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

• За нашите родни пътища ти трябва танк и пак няма гаранция

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    Волана и лоста са си екстра с имитацията, конзолата е дразнещия елемент, при мен явно някой от предходните собственици е бил на същото мнение, та съм с черна конзола, махагонов волан и лост.
                    И ми е перфектно на усещане като ги държа
                    Ква имитация бре, моя поне си е баш истинско лакирано дърво

И много ми харесва така, Волвото ми също е с дървен волан и съм много хепи

А и Спайдера е с дървено воланче...

[IMG][/IMG]
                    Last edited by pinko; d.m.y г., 20:23.
                    Volvo XC90 D5 '06
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Ммда, най-якия материал от който съм държал волан е дърво, ама всеки има право да няма вкус... На 156 специално, както вече казаха, единствено конзолата е имитация - волана и топката са си дрЪво...

Comment

• ^И аз така мисля, дърво е.И да не съм офтопик - най мразя скърцащите тампони и кофти пепелника - недостъпен е (на 3-та за всички, на 5-та за пасажера)...
                        Alfa 156
                        ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                        sigpic

Comment

• да, ако има нещо включено в запалката(гпс,антирадар,трансмитер) на 5та започват да ти пречат пръстите.
                          sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

• Като им намирате кусури зашто си купихтеее 156и купете си S класи тогажа всичко ще е OK.

Comment

• Първоначално публикувано от uli Покажи съобщение
                              Като им намирате кусури зашто си купихтеее 156и купете си S класи тогажа всичко ще е OK.

Колега не рипай като петле идеални коли без кусури както и хора няма Да не е офф не харесвам дроселовата клапа :Д
                              156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

• Мен тракането на вариатора ме дразни
                                156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Working...
                                X